Klimaatbox GDP transport

MediRunner

BasicRunner

Klimaatbox GDP transport

CoolRunner koelbox

De MediRunner is ontworpen als klimaatbox GDP-transport en geschikt voor plaatsing in een gesloten bestelwagen. Door geavanceerde techniek en oog voor detail wordt behalve een professionele uitstraling ook een verantwoorde oplossing voor geklimatiseerd medisch transport verkregen. Het vervoer van farmaceutische producten vraagt een goed doordachte oplossing om de cold chain (doorlopend systeem van koeling) niet te doorbreken.

Totale integratie van alle componenten, zonder complexe installaties. Met oog voor detail is de handgreep in de deur op een elegante wijze in de hoogwaardige panelen weggewerkt. Zonder gevaar voor koudebruggen en oerdegelijk levert de MediRunner u een veilige transportoplossing voor uw kwetsbare lading.

Plaatsing van de klimaatbox GDP transport is eenvoudig. In een mum van tijd staat de MediRunner in de bestelauto, helemaal klaar om mee weg te rijden. Door de geavanceerde techniek en het geraffineerde ontwerp heeft u een flexibele en bedrijfszekere oplossing, volledig geschikt voor dit soort kwetsbare transporten.

Veilig transport van medische producten heeft onze voortdurende aandacht.

 

Energiebesparende klimaatbox GDP transport

Het gehele ontwerp is gericht op efficiëntie en slim met energie omgaan. Doordat de MediRunner bijna altijd in een bestelbus geplaatst wordt betekent dit dat er spaarzaam met de ruimte moet worden omgegaan. Maar daar is op een hoogwaardige wijze een oplossing voor bedacht. De Nanotechniek die in het paneel verwerkt wordt, is zo efficiënt dat een traditioneel isolatiemateriaal met een vergelijkbare isolatiewaarde een wanddikte van ruim 130 mm nodig zou hebben. De MediRunner heeft zijwanden van slechts 3 cm. Niet alleen wordt hier ruimte mee gewonnen, maar ook het energieverbruik is hierdoor ruim 38% lager dan bij traditionele bouw. Dit geeft een aanzienlijke besparing op energieverbruik. Door de slimme deur-indeling gaat er bij los- laad momenten veel minder energie verloren dan bij traditionele ontwerpen; ook daar hebben onze Zweedse ingenieurs aandachtig naar gekeken.

GDP transport – cold chain

Temperatuurbewaking is een belangrijk onderdeel van geconditioneerd vervoer. Binnen onze MediRunner serie bestaat de mogelijkheid volledige bewaking op de werking en het temperatuurverloop te installeren. Geen kwaliteitsverlies en altijd de zekerheid dat het vervoer veilig verloopt tot op de plaats van bestemming. Ook na afloop van de ritten blijven de gegevens bewaard. Meer info over GDP

GDP inbouwboxen voor medicijnen-vervoer

Inbouwkoelkast GDP transportGDP transportbox