Koelbox voor bestelauto BasicRunner

BasicRunner

Koelbox voor bestelauto BasicRunner

Ook in ons assortiment koel- en vriesboxen: de aantrekkelijk geprijsde BasicRunner serie: BasicRunner Cool, BasicRunner Freeze en BasicRunner Clima. De koelbox voor bestelauto BasicRunner is geschikt voor het professionele transport van verse en/of diepgevroren levensmiddelen of medicijnen.Koelbox voor bestelauto BasicRunner De koelbox BasicRunner wordt in de laadruimte van bestelauto’s gemonteerd en is geschikt om te koelen (BasicRunner Cool), te vriezen (BasicRunner Freeze) of te klimatiseren (BasicRunner Clima)

Onze klanten kiezen vaak voor deze optie, omdat de koelbox qua prijsstelling en kwalitatief gezien niet onder doet voor andere opties. De flexibiliteit die gewaarborgd blijft is overduidelijk; de box is eenvoudig in en uit uw bestelauto geplaatst. De koelmachine wordt aangesloten op de accu van uw wagen. Bij stilstand kan de box worden aangesloten op het elektriciteitsnet.

Deze serie is verkrijgbaar in 8 maatvoeringen met een inhoud van 22-950 liter. De temperatuur range ligt tussen -35˚C tot +40˚C.

Isolatiemateriaal

Door toepassing van het isolatiemateriaal (PU) is de BasicRunner prijstechnisch een interessante maar zeer effectieve keuze. De BasicRunner koelbox kan worden geplaatst in vrijwel alle merken en typen bestelwagens.