Vriesbox voor bestelauto

FreezeRunner

FreezeRunner vriesbox CoolRunner koelbox

Vriesbox voor bestelauto

Vriesbox voor bestelautoDe FreezeRunner is geschikt voor het transport van diepgevroren producten, als de gebruiker over een gesloten bestelwagen beschikt. U kunt hierbij denken aan het vervoer van kwetsbare levensmiddelen. Door de geavanceerde techniek en met oog voor detail wordt een professionele uitstraling verkregen.
Totale integratie van alle componenten in de vriesbox voor bestelauto, zonder complexe installaties. Met oog voor detail is de handgreep op elegante wijze in de hoogwaardige panelen weggewerkt. Zonder gevaar voor koudebruggen en oerdegelijk levert de FreezeRunner u meer dan u zult verwachten.

Plaatsing is eenvoudig te realiseren. In een mum van tijd staat de FreezeRunner in de bestelauto, helemaal klaar om mee weg te rijden. Door de geavanceerde techniek en het geraffineerde ontwerp heeft u een flexibele en bedrijfszekere oplossing om elke dag weer met plezier gebruik van te maken.

Energiebesparende vriesbox

Het gehele ontwerp van de vriesbox voor bestelauto is gericht op efficiëntie en slim met energie omgaan. Doordat de FreezeRunner bijna altijd in een bestelbus geplaatst wordt, betekent dit dat er spaarzaam met de ruimte moet worden omgegaan. Maar daar is op een hoogwaardige wijze een oplossing voor bedacht. De Nanotechniek die in het paneel verwerkt wordt, is zo efficiënt dat een traditioneel isolatiemateriaal met een vergelijkbare isolatiewaarde een wanddikte van ruim 130 mm nodig zou hebben. De FreezeRunner heeft zijwanden van slechts 3 cm dikte. Niet alleen wordt hier ruimte mee gewonnen, maar ook het energieverbruik is hierdoor ruim 55% lager dan bij traditionele bouw gebruikelijk is. Dit geeft een aanzienlijke besparing op uw brandstofgebruik.

Door de slimme deur-indeling gaat er bij los- laad momenten veel minder energie verloren dan bij traditionele ontwerpen; ook daar hebben onze Zweedse ingenieurs aandachtig naar gekeken.

Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie of vraag meteen een offerte aan voor een vriesbox voor uw bestelauto. Wij zijn thuis in alle merken.